Μοναδική τοποθεσία

Το Stratis Apartments βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στους παλιούς μικρούς κρητικούς δρόμους της συνοικίας της Νέας Χώρας στα Χανιά.
Στο Stratis Apartments τα έχετε όλα, εύκολα και σε μικρή απόσταση. Είτε αναζητείτε ένα παραδοσιακό μανάβικο είτε ένα κρητικό φούρνο όλα είναι στη γειτονιά σε απόσταση λίγων μέτρων.

Stratis Apartments

Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο των Χανίων.

Δίπλα στην παραλία της Νέας Χώρας

Η παραλία της Νέας Χώρας βρίσκεται λίγα μέτρα από το Stratis Apartments.

Με ρηχά καταγάλανα νερά κατάλληλα για μικρά παιδιά και με οργανωμένες τουριστικές υποδομές είναι μια από τις αγαπημένες παραλίες των κατοίκων των Χανίων. Έχοντας μια συστοιχία από βραχάκια 200 μέτρα από την ακτή, η παραλία είναι πλήρως προφυλαγμένη από τον κακό καιρό και τα μελτέμια. Ακριβώς απέναντι από την παραλία υπάρχει πλήθος ταβερνών στις οποίες μπορείτε να γευτείτε φρέσκο ψάρι.

Κοντά στο Παλιό Λιμάνι

Περίπου 700 μέτρα από το Stratis Apatments απέχει το παλιό λιμάνι και η παλιά πόλη των Χανίων που θα σας κλέψουν την καρδιά με την πρώτη ματιά. Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Σαρακηνοί, Ενετοί, Τούρκοι πέρασαν πριν από εσάς, δημιουργώντας αυτή την πολυπολιτισμική γωνιά της Κρήτης.

Περιπλανηθείτε

Κάντε βόλτα στο λιμάνι, στον ενετικό φάρο, στο Μεγάλο Αρσενάλι, στο Κουμ Καπί, στα Ταμπακαριά, στη Χαλέπα, στη Δημοτική Αγορά με τα πολυάριθμα παραδοσιακά μαγαζιά. Θα διασκεδάσετε σε αναρίθμητα καφέ, μπαράκια, εστιατόρια και χώρους πολιτισμού που βρίσκονται στη παλιά πόλη των Χανίων. Κάθε στενό και έκπληξη, κάθε βόλτα και εμπειρία.